Dapatkan diskon: Template 50% hanya bulan ini! Beli sekarang! Harga diskon Template: 50% hanya bulan ini!

Tinder Gold Apk 11.11.0 (Plus Mod) Premium Kilitsiz 2020 - Responsive Blogger Template

Tinder Gold Apk 11.11.0 (Plus Mod) Premium Kilitsiz 2020

Android için Tinder ++ Apk 2020 Özellikleri

Tinder sadece onlarla yeni insanlarla tanışmak ve tarih için mükemmel bir uygulama. Ziyaret edilecek 30 milyardan fazla maç var. Ayrıca, tüm aramalar kolayca bulabilmeniz için konumunuza dayalıdır.
Bir eşleşme nasıl bulunur?
Bir eşleşme bulmak için Birini beğenmek için Sağa Kaydır özelliğini kullanmanız gerekir, geçmek için Sola Kaydır'ı kullanın. Birisi seni tekrar seviyorsa buna Eşleşme denir. Uygulama, karşılıklı ilgi söz konusu olduğunda yalnızca bir eşleşme bulabilmeniz için çift katılım hakkı kullanır. Stres yok, ret yok, sadece katıldığınız profillere dokunun. Onlarla çevrimiçi sohbet edin, ardından telefonunuzdan uzaklaşın, gerçek dünyada buluşun ve bunu unutmayın.

Sınırsız Boost Alın

Bir destek kullanarak 10 kat daha fazla görüntüleme alabileceğinizi biliyor musunuz? Her ne kadar pahalı olsa da, her ay 1 ücretsiz destek alacağınız Tinder kırık indirmeyi unutmayın. Daha fazla beğeni ve maç almak için 30 dakika boyunca en iyi profil olabilirsiniz.
Yeterli beğeni almazsanız, her hafta güçlendirmeyi kullanmanızı öneririm. Tinder mod, ünlü olabilmeniz için size sınırsız destek sağlar.

Sınırsız Süper Beğeni Alın

Birincil gibi süper kadar popüler olmadığını biliyorsunuz. Bu yüzden sadece en çok beğendiğiniz ve ilgilendiğiniz şeyi vermelisiniz. Ancak bu sadece artı üye içindir. Gerçi istediğiniz kadar ayrı satın alabilirsiniz. Artı apk, günlük 5 süper beğeni alacaksınız.


Dosyaya Gitme Linki;



Related Posts

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Subscribe now

Signup now to my exclusive newsletter